opc_loader
LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken, een bestelling te plaatsen, aankopen te doen op deze website met noodzakelijke controle van de leeftijd bij afhaling van gekochte producten dient u 18 jaar of ouder te zijn. Bent u dat?
Ja Nee
Gastenboek
Alain 
EAGLE RARE 10 Year Old Bourbon: dit is mijn...
Maria 
Old Pulteney Liqueur- Dit is een gladde...
Anke 
cava portaceli is erg lekker! oh, en de site...
Ronny 
Ribeaupierre merlot en chardonnay: goede...
Thijl 
Ik heb hier al 3 keer drank besteld en heb...
                LEVERING

Producten worden uiterlijk 10 dagen na ontvangst van betaling verzonden.

Voor levering binnen België wordt gebruik gemaakt van “Bpost” die zelf de bezorgroute en bezorgtijd bepaalt. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.

Er zijn 3 mogelijkheden om uw bestelling te ontvangen:

Afhaling in Sint-Niklaas

Thuisbezorging

Afhalen Postpunt/Postkantoor

Betreft de bezorging - Afhaling in Sint-Niklaas

Wanneer u kiest voor Afhaling in Sint-Niklaas mag u, nadat uw betaling bij ons is toegekomen, uw bestelling in Sint-Niklaas afhalen. Dit kan enkel na afspraak via mail. 

Vergeet uw identiteitskaart niet mee te nemen!

Betreft de bezorging - Thuisbezorging

Wanneer u kiest voor Thuisbezorging wordt uw bestelling uiterlijk 10 werkdagen, nadat uw betaling bij ons is toegekomen, bij u thuis afgeleverd door bpost.

OPGELET: Indien u niet aanwezig kon zijn om de bestelling op het door u gekozen adres te ontvangen en uw bestelling afgeleverd werd in een postpunt/postkantoor, moet u de bestelling tijdig afhalen. Indien dit niet gebeurt, wordt uw bestelling na verloop van tijd automatisch teruggestuurd naar het kantoor van Wijn & Sterke Dranken. Om uw bestelling te kunnen ontvangen, zult u opnieuw een ontvagstmethode moeten kiezen en opnieuw zelf instaan voor de verzendkosten! Neem hiervoor contact op met onze klantendienst.

Betreft de bezorging - Afhalen Postpunt/Postkantoor

Wanneer u kiest voor Afhalen Postpunt/Postkantoor wordt uw bestelling uiterlijk 10 werkdagen, nadat uw betaling bij ons is toegekomen, door bpost afgeleverd in een Postpunt/Postkantoor van uw keuze.

Van zodra uw bestelling toekomt, wordt u per sms of e-mail verwittigd. U kunt dan op het moment dat voor u het beste uitkomt (weliswaar tijdens de openingsuren) uw bestelling ophalen. 

Uw bestelling blijft 14 dagen liggen in het Postpunt. Vergeet uw identiteitskaart niet mee te nemen als u uw bestelling gaat ophalen.

Via de link Postpunt/Postkantoor opzoeken kunt u het adres van het Postpunt/-kantoor dat voor u het beste past, opzoeken.

OPGELET: Indien u uw bestelling niet tijdig afhaalt (binnen 14 dagen na aankomst in Postpunt)  wordt deze automatisch teruggestuurd naar het kantoor van Wijn & Sterke Dranken. Om uw bestelling te kunnen ontvangen, zult u opnieuw een ontvagstmethode moeten kiezen en opnieuw zelf instaan voor de verzendkosten! Neem hiervoor contact op met onze klantendienst.

Aarzel niet om ons te contacteren via mail wijn.sterkedranken@gmail.com